Elf Automation
Nyheter


2019-12-19

Elf Automation söker automationsingenjör


Är du en teknikintresserad programmerare som älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete? Då skall du söka det här jobbet! 

 

Vi på Elf Automation behöver förstärka vårt team med ytterligare en automationsingenjör. Du kommer arbeta med projektledning, systemering, programmering och driftsättning av industriautomation. Vid driftsättning sker detta ute hos kund och kunderna kan vara allt från stora till små industrier främst inom träindustrin. 

 

Vi ser att du har ett genuint teknikintresse inom automation och programmering samt att du är kreativ, nytänkande och lösningsorienterad. Erfarenhet av PLC/ HMI system inom Siemens, Mitsubishi men även andra system är meriterande och om du har kunskap inom robotprogrammering så är detta ett plus. Vi ser också att du har kunskaper inom elkonstruktion.  

Arbetet innebär mycket kundkontakt så det är viktigt att du som person är kund- och serviceinriktad samt är det meriterande om du har vana av att arbeta i projektorienterade organisationer. 

 

Du skall behärska engelska i tal och skrift, andra språk är meriterande. 

 

Placeringsort är Tidaholm och det kommer att ingå en del resor i tjänsten. 

 

Hör av dig till Niclas Elf, 0502-19 89 93, om du har några frågor gällande denna tjänst.

 

Ansök

Välkommen med din ansökan, märk den med ELF01 och skicka snarast möjligt till jobb@maredgroup.se. Vi utvärderar ansökningarna löpande. 


Annonssäljare och rekryterare undanbedes. 


2019-06-10

Mared Invest förvärvar Elf Automation


Mared Inv AB har förvärvat Elf Automation i Tidaholm. Båda företagen har lång tradition av att leverera produktions- och automationslösningar till träindustrin. ”Vi har i flera år funderat på om vi skulle skaffa oss mer egen kompetens inom området och bygga automationslösningar. Nu dök tillfället upp, vi känner Niclas Elf väl och har gjort flera lyckade projekt tillsammans genom åren så detta känns riktigt bra”, säger Mats Mared.
”Vi har flera gemensamma kunder, Elf bygger smarta stabila lösningar och Niclas har ett härligt duktigt team som kommer passa bra med oss. Personalen skall vara kvar, Elf Automation fortsätta arbeta som fristående bolag och Niclas skall fortsatt leda bolaget”, tillägger Mats och avslutar. ”Vi ser flera synergieffekter men framför allt att Mared får tillgång till riktigt bra automationslösningar och Elf tillgång till en större marknad genom ett tätt samarbete. Elf Automation kommer att bli ett bra komplement till våra övriga verksamheter.”

Elf Automation AB 2019 ©