Elf Automation
Nyheter


2021-06-08

Vi söker automationstekniker


Är du en automationstekniker med en passion för robotteknik och robotprogrammering? Vill du ta nästa, eller kanske till och med ditt första, steg i karriären? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Klicka dig vidare för att läsa mer om en varierad vardag på ett företag med utmärkta utvecklingsmöjligheter. 


Ort: Tidaholm


Läs mer om tjänsten och ansök på vår karriärsida:

Elf Automation söker automationstekniker >


Letar du inte jobb just nu men tycker vi låter som ett intressant företag att jobba med?

Connecta med oss >2019-06-10

Mared Invest förvärvar Elf Automation


Mared Inv AB har förvärvat Elf Automation i Tidaholm. Båda företagen har lång tradition av att leverera produktions- och automationslösningar till träindustrin. ”Vi har i flera år funderat på om vi skulle skaffa oss mer egen kompetens inom området och bygga automationslösningar. Nu dök tillfället upp, vi känner Niclas Elf väl och har gjort flera lyckade projekt tillsammans genom åren så detta känns riktigt bra”, säger Mats Mared.
”Vi har flera gemensamma kunder, Elf bygger smarta stabila lösningar och Niclas har ett härligt duktigt team som kommer passa bra med oss. Personalen skall vara kvar, Elf Automation fortsätta arbeta som fristående bolag och Niclas skall fortsatt leda bolaget”, tillägger Mats och avslutar. ”Vi ser flera synergieffekter men framför allt att Mared får tillgång till riktigt bra automationslösningar och Elf tillgång till en större marknad genom ett tätt samarbete. Elf Automation kommer att bli ett bra komplement till våra övriga verksamheter.”